Meny
0
13 mar

Vi har gledet oss så lenge til å introdusere de fantastiske kjolene og blusene fra Pia Tjelta, men vi har ikke kunnet vise så mye bilder siden nesten alt ble revet bort på bare noen dager. Det har rett og slett vist seg å være umulig å få tak i noe mer, men i dag kom vår siste levering endelig inn i butikken! Så nå er denne kjolen her i tre fine farger, pudderrosa, sort og rød. Og toppen i samme serie kom i sort, hvit og pudderrosa. Disse modellene kommer dessverre ikke inn igjen, så her er det første mann til mølla. Kjolen er helt utrolig fin – og så enkel å bruke. Den er like fin til høye heler i bryllup som til joggesko en varm sommerdag. Slikt liker vi!

Her ser du toppen i samme serie – like nydelige detaljer og fantastiske passform. Vi har stylet den sammen med den fine Daily buksen fra Mih jeans. Så kult sammen, syntes jeg!

Det er helt fantastisk gøy å se at dere liker disse varene like godt som oss, og nå håper vi du finner favorittene dine i nettbutikken. Du kan se alle varene vi har igjen HER. Men i mai får vi inn den nydelige blusen Joni (i sort og i hvit) og Amelia dress (i sort og i hvit) og en lang kjole som heter Harley i sort og hvit print. Vi lover å vise fine bilder av disse etterhvert, men du kan selvsagt sette deg på ventelisten allerede nå: finetingbyporten@gmail.com eller finetingmajorstuen@gmail.com.

Ha en deilig tirsdagskveld!

// Margrete & Synne – og resten av Fine Ting jentene //

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Ikke gå glipp av noe –  følg oss på Instagram: @fineting / @synne_k