Meny
0
20 sep.
Mayla pels - fine ting

Fuskepels er høsten og vinterens store must-have, og denne fra Mayla er ikke noe annet enn perfekt. Jeg elsker den ekslusive «vintage» looken på den mørkebrune pelsen og at den er nett og feminin i passformen. Like fin til bukser som til skjørt og kjoler.

// Skjørt fra Elle & il, genser fra Gai + Lisva, jakke fra Mayla, strømper fra Sneaky Fox, støvletter fra Front Society (kommer inn i oktober))

18 sep.
fine ting

Det skal tydeligvis ingen ende ta med nye Fine Ting om dagen…! For rett før helgen pakket vi ut dette fantastiske skjørtet fra Elle & il og denne vakre blusen fra Gai + Lisva. Og det renner inn mail til ventelisten på disse støvlettene, så det lønner deg og skrive seg opp på ventelisten hvis du skal sikre deg et par! Send en mail til finetingbyporten eller fintingmajorstuen@gmail.com med navn, str og telefonnr.

// Bluse fra Gai + Lisva, skjørt fra Elle & il, støvletter fra Front Society, strømper fra Sneaky Fox, veske fra Jim Rickey //

15 sep.
omally1

Denne Munthe kjolen er en drøm av en kjole. Ikke bare er den superfin til pent, men den er fantastisk til skinntights, smale jeans og joggesko eller ankelstøvletter. Jeg elsker både printet og passformen, men også det at beltet er løst og kjolen faller superfint uten også.

// Skjerf fra Natura Cashmere, kjole fra Munthe, sko fra Front Society, øredobber fra Caroline Svedbom //

14 sep.
norr - fine ting

Se på denne kjolen som nettopp har kommet inn fra Norr? Den er bare SÅ deilig – og like fin til støvletter som til sneakers. Jeg digger lommene i sidene og den kule glidelåsen. Norr, altså!

// Vesker fra Jim Rickey, kjole fra Norr, strømper fra Sneaky Fox, (sko fra Front Society som kommer inn i oktober) //

13 sep.
fine ting

Endelig er de her! Ventelistene har vokst og vokst, og ventetiden har vært ekstra lang. Men den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves. Heldigvis! Det var ganske magisk når Bringmannen leverte eske på eske på eske med de fineste veskene fra Jim Rickey i går. Her er en liten oversikt over de nye modellene (og de gode klassikerene) så lover vi flere fine bilder av alle fargene i dagene som kommer.

// Vesker & sko fra Jim Rickey, bukse fra Five Units, trøye fra Elle & il, jakke fra Arnie Says //

12 sep.
vicandersort5

Denne buksen fra MiH er bare så fantastisk. Den er i sort velvet, er superstretchy og utrolig god på. Fin til både hverdag og fest!

// Genser fra Aiayu, bluse fra Custommade, bukse fra MiH jeans, sko fra Pony, øredobber fra Jane Kønig //

11 sep.
fine ting

Vi har fått en ny farge og kvalitet i den deilige Kylie buksen fra Five Units. Denne er en tynne, fine kvaliteten med god stretch – den perfekte dressbuksen i mørkeblått!

// Skjerf fra Munthe, genser & trøye fra Elle & il, bukse fra Five Units //