Meny
0
25 mai.

Altså, hvor vakker er ikke denne kjolen fra den nye Custommade kolleksjonen? Ikke så rart at Mathilde virkelig stråler som en sol i denne skatten av en kjole.

// Kjole fra Custommade, veske fra Jim Rickey, øredobber og armbånd fra Anni Lu, neglelakk fra Deborah Lippmann //

24 mai.

Ingenting sier sommer og sol som en hvit blondekjole. Og denne fra Stella Nova er bare så perfekt. Utrolig fin til både joggesko og pensko – best på fest og fin til hverdags.

// Kjole fra Stella Nova, jakke fra MiH jeans, øredobber fra Miss Mathiesen, sko fra Pony //

23 mai.

Vi har nettopp pakket ut den fineste kolleksjonen fra Custommade og denne kjolen er en av perlene! Den grønnfargen er bare helt magisk og gir mye farge.

// Kjole fra Custommade, veske fra Jim Rickey, øredobber og armbånd fra Anni Lu, hårbøyle fra Zuzanna G //

22 mai.

Du husker kanskje Katy zip som vi hadde i sort? Nå har denne kommet i ny variant for våren – i mørkeblå! Denne er sååå fin og ikke minst super behagelig.

// Bukse fra Norr, veske fra Becksøndergaard, sko fra Jim Rickey, øredobber fra Miss Mathiesen, jakke fra MiH jeans, t-shirt fra Elle & il //

21 mai.

Er det noe Norr kan så er det å lage de litt spesielle tingene som treffer helt riktig. Dette skjøret er et godt eksempel, og jeg digger det!

// Skjørt fra Norr, t-shirt fra Elle & il, genser fra Aiayu, pung fra Bondep, hårbøyle fra Zuzanna G //

20 mai.

Dette postkortet kommer frem når vi er vel hjemme igjen, men denne kjolen fra Elle & il er jo virkelig verd å vise i solen! Den er bare så vanvittig fin og superbehagelig. Jeg elsker den duserosa fargen som er fin til både sort og til hvitt/denim. Den kan slenges over en bikini eller til en bytur både på dagtid og kveldstid – det kaller jeg anvendelig det!

// Kjole fra Elle & il, veske fra Becksøndergaard, jakke fra Mih jeans, armbånd fra Guanabana og Anni Lu, hårklype fra Bondep //

18 mai.

I dag våknet vi til en ganske så grå dag, og bestemte oss for å legge ut på en liten kjøretur i området. For en fantastisk fin øy dette er! Jeg elsker fjellene og den magiske fargen på havet. Vi er ca en times tid fra Palma, og området heter Canyamel. Kan virkelig anbefales for alle som liker å kjøre bil og vil være litt utenfor byen.

// Genser fra One & Other (kommer), bukse fra Stella Nova, t-shirt fra Elle & il, kjede fra Enamel Copenhagen, armbånd fra Guanabana & Anni Lu //

17 mai.

Gratulerer med dagen! Håper du har hatt en finfin 17.mai feiring, og kanskje til og med i Fine Ting?! I morgen er butikkene våre åpne som normalt igjen, og det ryktes at det skal komme mye fint!

// Kjole fra Custommade, jakke fra MiH jeans, øredobber fra Enamel Copenhagen, veske fra Jim Rickey, hårspenne fra Zuzanna G //