Meny
0
7 aug

Det begynner å nærme seg moteuke og en helt ekstremt hektisk periode for meg som innkjøper. Innkjøpsfesten starter alltid med messen i København for vår del, og siden dette er en av mine favorittbyer har det rett og slett blitt en liten tradisjon at vi drar ned litt tidlig for å lade opp. Rett før jeg dro på tur ble det levert en helt fantastisk kolleksjon fra Baum und Pferdgarten, og jeg fikk selvsagt med meg noen fine ting på tur. I dag har jeg innviet denne kjolen og genseren – og jeg må si at dette kommer til å bli høstens store favoritter.

// Genser og kjole fra Baum und Pferdgarten, kjede fra Enamel Copenhagen og armbånd fra Anni Lu & Guanabana //

Det som er viktig for meg med kjoler er at de kan brukes til både pent og til hverdags, hvis ikke blir de ikke nok brukt. Denne kjolen har bare det fineste printet. Men det beste av alt er at den funker til joggesko og er superfin til strømper og høye støvletter utover høsten.

Tusen millioner takk for den vanvittige responsen dere har gitt oss på de nye varene både i butikkene våre og i nettbutikken de siste dagene. Det er virkelig ingenting som gleder en butikksjel mer enn en god mottagelse på sesongen! Jeg føler meg utrolig heldig som kan ha verdens beste jobb takket være dere. Og nå kjenner jeg at det kribler i kroppen etter å komme i gang med jakten på neste sesongs varepakke. Jeg har nemlig mange spennende avtaler i vente!

Jeg håper du har en fin mandagskveld,

// Synne //

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting // @synne_k