Meny
0
9 aug

I dag har vært en meget god dag her i København. Jeg har fått hentet inn Fine Ting forsterkninger, nemlig min bestevenn og høyre hånd: Line. Og sammen har vi sett tidens råeste Munthe show. For en kolleksjon, for ei dame! Ønskelisten for neste sommer er allerede lang.

Denne røde genseren var en av mine favoritt strikk fra showet i dag, og jeg gleder meg til å prøve den på i morgen.

Genseren vi alle venter på! Denne genseren er laget spesielt for showet som heter «Give back». Dette sier Naja Munthe selv om valget av tema:

”Jeg har været beriget med, i svære perioder i mit liv, at have
folk omkring mig som har støttet og hjulpet mig, lyttet og givet plads. Jeg husker de situationer. Jeg tænker på, hvor de folk fandt overskuddet henne,- måske fra
andre som hjalp dem engang? At give tilbage, er noget af det smukkeste man kan give: det kan være en veninde, som var der for én i en vanskelig tid, en mor, som trods ens vilde udskejelser, altid bakkede op. Kæresten, som holdt ud i stormvejr eller bare kollegaen på arbejdet, som kunne se hvornår man havde brug foren
kaffe. Intet for stort, intet for småt.”

Genseren vil koste 1699,- og kommer om kun få dager. Vi håper allerede i morgen. Hvis du ikke ennå har sendt mail kan du gjøre det nå: finetingbyporten@gmail.com eller finetingmajorstuen@gmail.com så holder vi av en genser og ringer deg når de er i butikk.

Det er ikke ofte jeg får «brukt opp» et plagg. Men denne genseren fra Baum und Pferdgarten har jeg brukt så mye at den rett og slett bør kunne settes i den kategorien. Så lykken var stor når den nå endelig kom tilbake i min favorittfarge fra sist – offwhite – men også i to helt nye farger denne høsten: Sort & armygrønn. Dere som følger oss på Insa har kanskje sett at vi har solgt ekstremt mange gensere alledere, men vi har fortsatt noen igjen selv om det går fort nå!

Jeg har blitt utrolig glad i dette settet fra Stella Nova. Det er så fint hver for seg, men  For oss som ikke alltid liker å gå i kjole er det jo helt perfekt sammen.

Tusen tusen takk for alle utrolig koselige meldinger på stories og kommentarer på Instagram – dere er bare så fantastiske. Jeg lover å finne mange fristelser til oss alle i løpet av de neste dagene. Tusen takk for at dere følger og engasjerer dere.

Ha en fin onsdagskveld!

// Line & Synne //

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting // @synne_k