Meny
0
8 apr

Det er nesten ikke til å tro, men i år er faktisk Fine Ting hele 10 år. Det føles på en måte som i går at butikkdrømmen ble født, men på en annen måte føles det som en liten evighet siden. Jeg ønsket ikke bare å eie en butikk, men å skape et spesielt miljø og et helt nytt konsept hvor jeg samlet fine ting i ulike prisklasser, varegrupper og merker under et og samme tak. Men det tok år før drømmen utviklet seg til noe helt konkret og notatbøkene var proppfulle av inspirasjon og ideer. Og det var ikke før jeg traff mannen i mitt liv at drømmen gikk i oppfyllelse. For han heiet på meg fra dag en, og var aldri i tvil om at jeg ville klare å skape det jeg hadde sett for meg. Han gav meg det siste pushet jeg trengte for å ta det store steget, og sammen satset alt vi eide – og litt til.

Det var et stort ansvar å bære på mine skuldre, men heldigvis har vår histore vært et lite eventyr. Vi har vokst sakte, men sikkert i alle disse årene og har gått fra å være en liten butikk med bare tre ansatte, til å bli en av Norges ledende butikker i vår nisje, med to utsalgsteder og nettbutikk – og nå er vi hele 15 ansatte!

Men det har selvfølgelig ikke kommet gratis. Det har vært mye hard jobbing, mange våkenetter og noen ganger har jeg rett og slett ikke hatt lyst til å ha det ansvaret jeg har. Men takket være en gjeng helt utrolig flinke og engasjerte ansatte, og det som må være landets FINESTE kunder, blir jeg daglig minnet på at jeg faktisk har verdens beste jobb og hverdag.  Jeg er vanvittig heldig, og klyper meg ofte i armen når jeg ser butikkene våre fulle av blide og glade ansatte, og ikke minst kunder som liker varepakken jeg har plukket ut. Det gjør meg helt varm i hjertet og ganske stolt – og rørt.

Jeg må selvsagt takke dere herlige kunder for disse fantastiske årene. Tusen tusen takk til alle dere trofaste kunder som har støttet oss, heiet på oss og fremdeles er her! Vi feirer dere i kveld (og i morgen) med en rabattkode i nettbutikken som gir deg – 15 % PÅ ALLE VARER i hele nettbutikken. Bruk rabattkoden: 10ÅR. Den er gyldig fra NÅ og frem til søndag kveld kl 24.00! 

Men jeg har også MYE spennende å vise dere fremover. Sammen med noen av våre aller beste leverandrører har jeg fått laget noen helt eksklusive varer til dere, og først ut er denne genseren fra AIAYU!

Aiayu er et lite hjertebarn for meg. For ti år siden fikk jeg presentert en bitteliten kolleksjon med bare en håndfull plagg i kun en farge. Jeg falt helt pladask for den fantastiske kvaliteten, men ikke minst for historien bak. De ønsket å ta vare på miljøet, menneskene som laget produktene deres og samtidig lage fashion som varer. Og det har de klart. Jeg har gensere som jeg har hatt i nå ti år, som er like fine. De lager mote på en helt unik måte, som ikke følger trender, men som likevel følger med. Denne genseren er en av mine favoritter gjennom tidene. Sammen med Aiayu har jeg fått satt mitt preg på den, og laget den opp igjen til dere – HELT EKSKLUSIVT for Fine Ting. Dere kommer altså ikke til å finne denne noen andre steder enn hos oss.

Så dette blir JUBILEUMSGENSEREN vår! Den heter Kerry og kommer i butikk rett over påske. Den er laget i begrenset opplag, og vil ikke være å få tak i etter denne leveringen.

Genseren kommer til å koste 2799,- og går fra XS-L. Det er bare å sette seg på ventelisten ved å sende en mail til finetingbyporten@gmail.com eller finetingmajorstuen@gmail.com.

En ting jeg liker ekstra godt med denne genseren er at den er like fin uansett hvilken størrelse jeg velger i den. På bildene av den offwhite har jeg en størrelse større en normalt, men på bildene av den grå har jeg min normale størrelse. Den er litt kort i modellen, har 3/4 lange ermer og splitt i sidene.

Jeg var virkelig ikke i tvil når jeg fikk spørsmålet om hvilke farger jeg ønsket å lage jubileumsgenseren vår i. Albicant (offwhite) er virkelig min favorittfarge fra Aiayu. Men på plass nr to kommer frostgrey (lysegrå). Likevel er det alltid litt skummelt å bestille noe man ikke har sett «live». Men nå som vareprøvene har kommet må jeg bare si at jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. De er bare enda vakrere enn jeg forestilte meg. Og begge fargene gjør at strukturen og mønsteret kommer til sin rett.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god lørdagskveld og en riktig fin palmesøndag i morgen! Så håper jeg selvfølgelig at så mange som mulig setter seg på venteliste på genseren og ikke minst at du finner noe fint i nettbutikken til -15% rabatt!

Husk å taste inn rabattkoden i handlekurven før du går videre til betaling: 10ÅR før du betaler.

Gooood shopping!

// Synne

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting // @synne_k