Meny
0
16 jan

Altså, jeg kjenner det kribler i kroppen etter sol og sommer når jeg ser på disse bildene fra innkjøpet i august. Som jeg gleder meg! Men i dag trillet denne fantastiske genseren inn i butikken – fy søren så fin den er! Jeg har ventet og ventet på denne kolleksjonen fra Munthe. Jeg må bare si at det er en av de fineste kolleksjonene jeg har sett. Genseren kom i to fine farger – denne lyse offwhite og i en mørkblå. Begge er like fine til skjørtet som kommer veldig snart.

Skjørtet har en bred, deilig og elastisk midje og noen nydelige lag som faller utrolig pent. Det kommer til å koste 1899,- og hvis du ønsker å stå på ventelisten så sender du en mail til finetingmajorstuen@gmail.com eller finetingbyporten@gmail.com med telefonnr og hvilken størrelse du ønsker at vi holder av.

Det er virkelig julaften hver dag i butikkene våre nå, og jeg håper virkelig du liker våre nye fine ting like godt som jeg gjør! Det har jo virkelig vært en vill respons på de første nyhetene fra Stella Nova som vi har fått vist litt på Instagram, og det er vanvittig gøy. Vi jobber på spreng for å ta bilder av alle de nye varene til dere, men det vil nok ta litt tid før vi er igjennom. Men vi oppdaterer hele tiden og legger fortløpende ut både nye og midlertidige bilder så dere som følger med alltid skal være oppdatert. Tusen tusen takk for at du velger oss, det gjør at mine fantastisk fine jenter og jeg faktisk har verdens beste jobb!

Jeg håper du har en fin tirsdagskveld, og kom gjerne innom butikken for å snoke på alle de nye varene som har kommet – eller for å skaffe deg noen godbiter på salget som faktisk har utrolig mye fint igjen <3

// Synne

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com