Meny
0
2 des

Noen av dere har kanskje allerede fått med dere at Line og jeg nyter noen fantastiske dager i London. Dette har blitt en liten juletradisjon for oss og ingenting gir mer julestemning en denne byen i desember. Vi storkoser oss!

Jeg har flyttet inn i denne jakken fra Mayla. Jeg digger både fargen og modellen, men det beste av alt er at den er god og varm. Genseren fra Stella Nova rakk jeg akkurat å sikre meg før vi dro på tur. Den har nettopp kommet i butikk, og jeg liker den godt over den tynne Gai + Lisva trøyen og til den gråsorte MiH jeansen.

Line har lagt sin elsk på den fine Nayana genseren fra Aiayu. Jeg elsker den fine splitten i ermen og den lille fine halsen. Og den er perfekt til skinnskjørtet fra Norr!

Nå gleder vi oss litt til å komme tilbake til butikken og hjelpe mange fine kunder med juleshoppingen.

Ha en fin lørdagskveld og god helg!

// Line & Synne //

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com