Meny
0
13 mai

Dette har jeg gledet meg så til! Og vi må smøre oss med bittlitt tolmodighet, men i juli/august kommer et helt fantastisk spennende, ganske nytt merke til oss, nemlig norske One & other! Jeg har holdt et øye med dette merket en god stund, og endelig var kolleksjonen HELT perfekt for oss. Det er så mange fine pieces som jeg gleder meg til å vise dere, men denne genseren er en av storfavorittene.

// Genser fra One & other (kommer), t-shirt fra Elle & il, solbriller fra Folk & Frame, jeans fra MiH (kommer til uken, men kan forhåndsbestilles i nettbutikken).

Denne genseren heter Seoul sweater og kommer til å koste 1699,- Det er bare den diggeste genseren jeg noen gang har hatt. Perfekt til jeans, men også til korte skjørt. Superfine detaljer, nydelig strikk og kvalitet.

Hvis du vil stå på ventelisten sender du oss en mail med hvilken str du ønsker (og telefonnr hvis du ønsker en telefon eller om du ønsker å få en mail) – så tar vi kontakt når den kommer inn i juli/august.

Hvis du ønsker å hente den i butikken vår på Byporten sender du en mail til: finetingbyporten@gmail.com, eller om du ønsker å hente den i butikken på Majorstuen eller kjøpe den i nettbutikken sender du til: finetingmajorstuen@gmail.com

Disse buksene! Jeg kjøpte den egentlig inn til meg selv, men etter å ha sett reaksjonen til jentene i butikken da jeg pakket den ut, skjønte jeg at jeg måtte bestille opp noen flere. De kommer til uken, men du kan allerede nå forhåndsbestille den i nettbutikken – det kommer ikke så mange så ikke vent for lenge hvis du ønsker å prøve en. (Vi kan selvsagt også holde av en til deg, da sender du bare en mail)

Jeg elsker lin t-shirts og denne er helt klart min favoritt modell. Jeg bruker hvite lin t-shirts hele året er helt avhengig av denne for den er like fin til både hverdags og til pent – like fin til jeans som til skjørt. Vi har den nå inne i hele 4 fine farger.

Tusen takk for at du følger med på tur både her og på Instagram! Elsker alle tilbakemeldingene deres – det er det som gjør dette til verdens beste jobb. Det er ikke noe som er hyggeligere enn å få spørsmål om varer eller andre fine ting – bare spør i vei!

Håper du har en fin søndag du også.

Solhilsen fra Mallorca,

// Synne //

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Ikke gå glipp av noe –  følg oss på Instagram: @fineting / @synne_k