Meny
0
10 jan

I dag fikk jeg beskjed om at denne genseren fra Stella Nova er på vei til oss fra Danmark. Jeg hadde nesten glemt hvor fin den er før jeg så igjen disse bildene i dag. Denne fargen treffer meg jo selvfølgelig midt i hjertet – så fin til sort, til jeans eller til dette magiske skjørtet som også kommer etterhvert. Disse bildene ble tatt på innkjøpet i august – og det er jo nesten ikke til å tro at vi har hele våren og sommeren foran oss! Jeg er så klar for lysere kvelder og til å kjenne solen varme litt igjen.

Jeg har nå lagt inn denne genseren til forhåndsbestilling i nettbutikken, dvs at vi sender den så fort den kommer inn i butikke,  som kan være alt fra i morgen til max en uke. Men det er selvsagt mulig å skrive seg opp på ventelisten på både skjørt og genser ved å sende en mail til finetingmajorstuen@gmail.com eller finetingbyporten.com – så ringer vi deg når det lander i butikken!

Skjørtet kommer til å koste 1299,- og skal bli levert i løpet av februar. Send oss gjerne en mail hvis du vil få beskjed når det kommer: finetingmajorstuen@gmail.com eller fintingbyporten@gmail.com

Jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en helt fantastisk vår – jeg vet det kommer så utrolig mye fint denne sesongen og jeg gleder meg vanvittig mye til å vise dere alle de fine tingene vi har plukket ut til dere!

Håper du har en fin onsdagskveld,

// Synne

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com