Meny
0
17 apr

For en vill fest det har vært i nettbutikken vår denne påsken! Tusen tusen takk for alle utrolig fine ordre – vi storgleder oss til å pakke enorme mengder fine ting til dere i morgen. Jeg lover deg at vi skal jobbe på spreng for å få flest mulig pakker ut med postmannen i løpet av morgendagen. Det er helt fantastisk å se at dere liker de nye varene våre!

Vel hjemme i Norge, kan jeg bare drømme meg tilbake til de dagene jeg kunne bruke denne fantastiske toppen fra Stella Nova uten jakke… Men det er heldigvis ikke lenge igjen til varmen kommet hit igjen også!

// Topp fra Stella Nova, jeans fra Mih, sko fra Arnie Says //

Jeg håper du har hatt noen deilige påskedager, og tusen takk for at du har fulgt meg på tur!

Ha en fin mandagskveld – håper å se mange av dere i butikkene de neste dagene!

// Synne //

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting // @synne_k