Meny
0
16 nov.

Denne kjolen fra Norr er bare fantastisk fin! Den har solgt så godt allerede, og det skjønner vi jo godt: Den er enkel, men samtidig har den de ugjevne lengdene og plisse i den ene siden som gjør det lille ekstra. Og 1299,- er jo en fin pris for en kjole.

// Bumbag fra Núnoo, øredobber fra Jane Kønig, kjede fra Enamel Copenhagen, kjole fra Norr //

13 nov.

Denne jumpsuiten fra Norr er bare helt RÅ! Jeg elsker at den har korte ermer og løse legger. Den har høyt liv og lommer i sidene. Så fint alternativ til kjole i julen.

// Jumpsuit fra Norr, veske fra Núnoo, smykker fra Enamel Copenhagen //

12 nov.

For en helt fantastisk kolleksjon som vi pakker ut fra Norr i disse dager. Denne kjolen er en av favorittene, men den har også kommet i en superfin topp.

// Kjole fra Norr, øredobber fra Enamel Copenhagen, veske fra Núnoo //

11 nov.

Denne buksen fra Norr er utrolig kul! Den sitter høyt på livet og er løs i modellen – superfin med bluser opp i. Og denne genseren fra Munthe må bare oppleves. Den er supermyk og lett – helt fantastisk god.

// Genser fra Munthe, trøye fra Gai + Lisva, øredobber fra Jane Kønig, sko fra Yvonne Kone, bukse fra Norr, veske fra Núnoo //

8 nov.

Dette skjørtet fra Munthe er rett og slett perfekt. Enkelt å bruke til både hverdags og fest. Nydelig til både strikk og silke. Og det printet da! Dyreprint er i vinden som aldri før, og dette printet med gulldetaljer er bare en soleklar innertier. Vi har også fått dette printet i en syperfin kjolemodell.

// Skjørt og singlet fra Munthe, genser fra Aiayu, strømper fra Sneaky Fox, veske fra Jim Rickey, øredobber fra Miss Mathiesen //