Meny
0
19 mai.

Nok en favorittjeans fra Won Hundred: Den perfekte boyfriend buksen. Og en vakker silkebluse fra Custommade som kommer i to fine farger.

// Bukse fra Won Hundred, skjorte fra Custommade, øredobber fra Anni Lu, hårspenne fra Miss Mathiesen //

18 mai.

Vi er så utrolig glad for å endelig ha WON HUNDRED tilbake i butikkene våre! Vi har savnet disse jeansene som sitter supergodt og har en fantastisk kvalitet og passform. Og til alle dere med lange ben: Disse kommer i to lengder, 34 og 32.

// Topp fra Norr, veske og sko fra Jim Rickey, øredobber fra Jane Kønig, genser fra Arnie Says, jeans fra Won Hundred //

14 mai.

Det er meldt 20 grader og SOL på selveste 17. mai – som vi gleder oss! Da passer det jo også at vi pakket ut de fineste kjolene fra Missmaya i dag – for noen deilig freshe farger.

// Skinnjakke fra Norr, kjole fra Missmaya, sko fra Jim Rickey, øredobber fra Jane Kønig //

12 mai.

Denne kjolen fra Stella Nova er så skjønn – den faller superfint og har et lite avtagbart knytebelte som former den litt som du selv vil. Det kan knytes både høyt og lavt.

// Kjole fra Stella Nova, veske fra Yvonne Koné //

10 mai.

Åååå, jeg er SÅ forelsket i denne buksedressen fra Pia Tjelta. Nydelig med en t-shirt under til hverdags, perfekt til alt fra 17 mai til sommerfesten uten. Så skjønn!

// Buksedress fra Pia Tjelta, veske fra yvonne Koné, t-shirt fra Ella & il //