Meny
0
23 jan.

Det er umulig å ikke glede seg til våren nå som de nye kolleksjonene triller inn i butikkene våre! Denne kjolen fra Custommade er bare helt fantastisk. For en farge og mønster.

// Kjole fra Custommade, veske fra Núnoo, øredobber fra Jane Kønig, armbånd fra Anni Lu //

22 jan.

Ny jeansmodell fra Five Units! Dere som kjenner modellene fra før vil forstå når jeg sier den er en blanding av Penelope og Kate. Supergod stretch og deilig høyde på livet.

Jeg får jo aldri nok av offwhite strikkegensere og denne traff meg midt i hjertet. For en skjønn passform – de ermene er alt! Elsker den – skal bruke den både til jeans nå, men over både kjoler og skjørt til vår/sommeren.

// Genser og t-shirt fra Custommade, jeans fra Five Units, veske fra Núnoo, armbånd og øredobber fra Anni Lu //

20 jan.

Denne kjolen fra Missmaya ble nesten utsolgt på rekord tid. Heldigvis klarte vi å skaffe flere – for denne kjolen skal vi jo bo i gjennom vår/sommeren! Bruk den med strømper, over jeans, over en bikini, med sandaler, pensko eller joggesko – ja, den passer til alt.

18 jan.

Den nye Custommade kolleksjonen inneholder så mange fine kjoler! Og vi har startet nedtelling til våren for alvor… Men denne kjolen funker heldigvis like fint allerede nå. For et utrolig kult print og fargekombinasjon!

// Kjole fra Custommade, veske fra Núnoo //

17 jan.

Det er så deilig å endelig se litt farger igjen nå som vår kolleksjonene triller inn i butikkene våre – og denne cardigan fra Munthe er et lite kunstverk. For en nydelig fargekombinasjon.

// Cardigan fra Munthe, genser fra Gai + lisva, bukse fra Five Units, veske fra Jim Rickey //

16 jan.

Denne blusen har blitt en av mine store favoritter på rekord tid. Så fin opp i buksen, eller løst som en oversized skjorte hvor man kan slenge en genser, cardigan eller jakke over. En skikkelig fine ting favoritt!

// Skjorte fra Missmaya, jeans fra Mih, sko fra Jim Rickey, genser fra Elle & il, drikkeflaske fra S´well //

15 jan.

Det er sååå gøy nå som de nye kolleksjonene triller inn! Denne genseren fra Munthe og buksen fra Norr kom inn i dag – og Hanne hoppet rett inn i dette fantastiske antrekket. Buksen er en ny variant av Katy (som veldig mange kjenner til), men denne gangen i et «fastere» og litt tykkere stroff. Superfin til både pensko, skoletter eller sneakers.

// Genser fra Munthe, trøye fra Gai + Lisva, bukse fra Norr, øredobber fra Jane Kønig, veske fra Núnoo //