Meny
0
24 sep.

Jeg må si det var et lite sjokk å komme hjem fra sommer i Barcelona til virkelig høstkulde her hjemme. Denne jakken fra Norr raste derfor rett opp på ønskelisten min.

// Jakke fra Norr, genser fra Arnie Says, trøye fra Gai + Lisva, bukse fra Five Units, sko fra Yvonne Koné, smykker fra Anni Lu //

23 sep.

For et lite kunstverk av en genser Munthe har laget! Fargene, strikken, fassongen, ja denne genseren er bare HELT magisk.

// Genser fra Munthe, bukse og topp fra Stella Nova, veske og sko fra Yvonne Koné, øredobber fra Enamel Copenhagen //

22 sep.

Denne kjolen fra Pia Tjelta er ikke bare utrolig vakker, den er den perfekte kombinasjonen mellom pen og avslappet – jepp, det ER mulig. Med lommer i sidene og de puff armene er dette kjolen som funker i alt fra en fin middag til nyttårsfesten.

// Kjole fra Pia Tjelta, sko og veske fra Yvonne Koné, øreringer fra Enamel Copenhagen, armbånd fra Anni Lu //

21 sep.

Maddox genseren fra Arnie Says er alltid populær. Om høsten er den litt tykkere enn om sommeren, og denne gangen har vi fått den i sort og i mørk fersken. Vi har også fått en melert variant som det kommer bilder av snart! Kjolen fra Norr er også en bestselger i nye farger.

// Kjole fra Norr, genser fra Arnie Says, strømper fra Sneaky Fox, veske fra Núnoo //

20 sep.

Plutselig var vi fire Fine Ting jenter i selveste Barcelona! Vi hadde holdt godt på hemmeligheten om at vi skulle ta årets ledermøte i min favorittby, og Line ble mildt sagt tatt på sengen. Siden det var hennes bursdag i går og det er ingenting som gjør henne mer lykkelig enn å dra på sightseeing i en by hun aldri har vært i før, så var det bare en ting å gjøre: Dra til fantastiske Segrada Familia.

// Christina: Kjole fra Custommade, veske fra Núnoo

Synne: Skjørt fra Gai + Lisva, t-shirt fra Elle & il,

Line: Buksedress fra One & Other

Carina: Kjole fra Norr, veske fra Núnoo //

19 sep.

I dag har vi feiret denne jenta som har blitt et rundt tall! Og hun er superflott i den nye Cecilie kjolen fra Elle & il som endelig har kommet i mørkeblått.

// Kjole fra Elle & il, veske og sko fra Jim Rickey, strømper fra Sneaky Fox //

18 sep.

For en dag vi har hatt i dag! Den begynte rolig med en is i solen, men endte med en stor overraskelse for Line som har bursdag i morgen. Dere som følger meg på stories har fått sett hvor overrasket denne jenta ble når verdens fineste og beste kollegaer plutselig står utenfor hotellet og vinker. Nå er endelig alle Fine Ting ledere samlet i Barcelona og det er SÅ velfortjent, for jeg har virkelig verdens flinkeste jenter rundt meg. Gjett om vi gleder vi oss til i morgen!

// Line: Bukse fra Stella Nova, trøye fra Gai + Lisva, smykke fra Enamel Copenhagen //

// Synne: Kjole fra Norr, veske fra Nunoo //

17 sep.

Barcelona leverer et fantastisk vær om dagen, og dette antrekket fra Pia Tjelta går aldri feil. Som jeg elsker denne dressbuksen! Den er så cool og kan brukes til både joggesko og pensko, akkurat sånn jeg liker det. Og blusen er så utrolig vakker med så mange fine detaljer – dette er min favorittbluse i kolleksjonen. Superfin til jeans, men perfekt til sorte bukser.

// Topp og bukse fra Pia Tjelta, armbånd fra Anni Lu, sko fra Yvonne Koné //