Meny
0
8 apr.

Denne kjolen er superfin. Den faller fint og har en deilig, sval linblanding. Like fin med sandaler, joggesko eller pensko.

// Kjole fra One & other, bumbag fra Toastis, øredobber fra Enamel Copenhagen //

7 apr.

Å, som vi gleder oss til bare ben DETTE antrekket! Dette skjørtet fra Pia Tjelta er så nydelig og sitter superfint. Og veldig kult å matche det med den røffere skjorte/jakken fra Norr.

// Skjorte/jakke fra Norr, skjørt & topp fra Pia Tjelta, sko fra Jim Rickey //

3 apr.

Altså, denne kjolen fra Pia Tjelta blir vi ALDRI lei – den holder seg for alltid og er like aktuell vinter som sommer: En klassiker i klesskapet. Årets modell har fine detaljer på ermene og et vakkert mønster foran. Vi har fått den i hvit og i sort.

1 apr.

Stikkordet for denne høsten er comfy klær – og det kunne jo ikke vært mer passende. Denne nye kjolen fra Arnie Says (har også kommet i offwhite) er den perfekte hverdagskjolen.

// Kjole fra Arnie Says, sko fra Mono, jakke fra One & other, veske fra Becksøndergaard //

31 mar.

Først og fremst må jeg få takke alle dere fantastiske kunder som titter innom oss om dagen, både i fysisk butikk og i nettbutikken. Det betyr så ubeskrivelig mye for meg og for alle jentene mine som gjør alt vi kan om dagen for å holde hjulene i gang. Jeg har aldri hatt et bedre team jenter hos meg, og jeg har ingen å miste – så alle ordre som tikker inn gjør at vi alle danser en liten dans. Tusen takk <3

Og nå er det jo all grunn til å la seg friste, for butikken har virkelig aldri hatt en bedre varepakke. Nå trillet jo nettopp de første nyhetene fra Pia Tjelta inn før helgen – og det er noe av det vakreste jeg har sett på lenge. Denne jakken er min favoritt, men ikke vent for lenge med å sikre deg en for det kom ikke så mange. Den er en drøm av en cardigan som er like fin over kjoler som til bukser.

// Cardigan fra Pia Tjelta, t-shirt fra Ella & il, bukse fra One & other //

30 mar.

Vi fortsetter å oppdatere nettbutikken med nyheter – og dette antrekket er jo perfekt for tidlige vårdager.

// Topp fra Stella Nova, bukse fra Holzweiler, veske fra Jim Rickey //