Meny
0
22 okt.
fine ting

Ella & il fortsetter å imponere oss med julekolleksjonen sin. Se på denne fantastiske jumpsuiten!

// Jumpsuit fra Ella & il, veske fra Camilla Pihl, øredobber og kjede fra Jane Kønig //

21 okt.

Åh, se på denne skatten av en kjole fra Ella & il! Den har et belte i livet som kan knytes bak eller foran eller tas av. Så fin fasong og nydelig sort velur.

// Kjole fra Ella & il, øredobber fra Enamel Copenhagen, strømpebukse fra Sneaky Fox og vesker fra Camilla Pihl //

20 okt.

Fine Ting jentene elsker jul, og noen av oss er allerede i full gang med forberedelsene…! Siden dette året har vært ganske så kjipt, så gleder vi oss ekstra masse til en deilig julefeiring i år. Derfor har vi lyst til å gjøre noe helt nytt som vi syntes er supergøy: Vi har satt sammen to fantastisk fine julegavekalendere til dere med bare fine ting! Nå kan du kjøpe en fiks ferdig kalender og kose deg med å pakke opp en fin ting hver eneste dag frem til julaften. Vi pakker inn 24 pakker i det fineste papiret og markerer dem med tall. Prisen på en Medium kalender er 1299,- (verdien på gavene er ca 3000,-) og prisen på en Stor kalender er 1599,- (verdien på gavene er ca 3800,-).

19 okt.

Se på denne fantastiske genseren som har kommet fra Holzweiler! Jeg elsker halsen som lett kan åpnes med glidelåsen på den ene siden – genialt når man går fra ute til inne.

// Genser fra Holzweiler, bukse fra Five Units, veske fra Núnoo, øredobber fra Anni Lu //

18 okt.

Nå har det kommet så utrolig mye fint! Bare se på dette antrekket. Utrolig fin skjorte fra Missmaya i deilig flanellstoff som passer perfekt til det nye skinnskjørtet og den strikkete vesten.

// Skinnskjørt fra Camilla Pihl, vest fra Norr, skjorte fra Missmaya, øredobber fra Jane Kønig, strømpebukse fra Sneaky Fox, veske fra Núnoo //

16 okt.

Endelig har vi fått inn skjørtet som matcher den mørkegrønne blusen fra Missmaya perfekt. Fint som et sett, fint hver for seg.

// Skjørt og bluse fra Missmaya, cardigan fra Ella & il, strømpebukse fra Sneaky Fox, veske fra Jim Rickey, øredobber fra Jane Kønig //

15 okt.

Nyhetene fortsetter å trille inn – og disse veskene fra Núnoo var bare superfine! Og sjekk ut denne utrolig fine kjolen fra Ella & il med de vakreste knappene i ryggen.

// Vesker fra Núnoo, kjole fra Ella & il, strømpebukser fra Sneaky Fox, øredobber fra Enamel Copenhagen //

 

14 okt.

I dag fikk vi inn den nye julekolleksjonen fra Ella & il – og sjekk ut denne fine kjolen. Løs og ledig, vakker og enkel – vi digger den!

// Kjole fra Ella & il, glass fra Frederik Bagger, strømpebukser fra Sneaky Fox, øredobber fra Anni Lu //