Meny
0
12 des.

Denne nye genseren fra Gai + Lisva er håndlaget i det aller fineste alpakka garnet. Dette er et fairtrade prosjekt hvor alle genseren har initialene til kvinnene i Bolivia som har strikket genseren. Den er så nydelig vakker!

// Genser fra Gai + Lisva, bukse fra Five Units, skjerf fra Ella & il //

11 des.

Altså, hvor fin er ikke denne fargen på denne cardigan fra Gai + Lisva? Den er helt perfekt. Men den har også kommet i en klassisk hvit – nydelig den også.

// Cardigan fra Gai + Lisva, trøye fra Arnie Says, bukse fra Five Units, veske fra Jim Rickey //

9 des.

Det raser inn nyheter om dagen, og butikkene fylles opp av fine fest antrekk og fantastiske tidlige vårvarer. Særlig elsker vi den nye strikken fra Gai + Lisva i helt fantastiske farger. Og denne buksen fra Custommade da! Det er julens store vinner, for min del. Like fin til middagsgjester som en tur på kino.

// Genser fra Gai + Lisva, bukse fra Custommade, trøye fra Gai + Lisva, skjerf fra Natura Cashmere //

6 des.

Denne genseren er helt VILL! Den er så utrolig myk og bare en drøm å ha på seg. Mange av dere kjenner nok til Luxury skjerfene til Natura Cashmere, og her har dere genservarinaten. En drøm av en genser! Begge fargene er superfine – og den blå passer perfekt til det nyeste Holzweiler skjerfet vi har fått inn.

// Gensere fra Natura Cashmere, bukse fra Won Hundred, skjerf fra Holzweiler //

5 des.

Den klassiske hoodien fra Holzweiler har kommet i en ny variant – og vi digger den i sort!

// Hettegenser og t-shirt fra Holzweiler, bukse fra Five units, sko fra Jim Rickey //

4 des.

Hvor skjønt er ikke dette skjørtet fra Baum und Pferdgarten? Perfekt med en strikk til for kalde dager – superfint til våren!

// T-shirt fra One & other, strømpebukse fra Sneaky Fox, skjørt fra Baum und Pferdgarten //

3 des.

Pre-spring kolleksjonene triller inn, og denne cardigan fra Munthe har jeg ventet på! Den er perfekt over en kjole, t-shirt eller bare som en genser.

// Cardigan fra Munthe, bukse fra Won Hundred, veske fra Núnoo //