Meny
0
9 aug.

Butikkene våre fylles opp av de fineste høstnyhetene i disse dager, og salget går mot slutten. Sjekk dette fine antrekket med verdens fineste strikkevest fra Baum und Pferdgarten! Den gjør at det er lov til å glede seg til litt kjølige dager, faktisk.

// Skjorte fra Missmaya, bukse og vest fra Baum und Pferdgarten, sko fra Mono //

7 aug.

Loungewear serien fra Ella & il har bare blåst ut av butikk, og endelig har vi fått tak i mer! Nå er Tilly buksen og Missy genseren tilbake – i sort denne gangen! Så fint som et sett eller hver for seg.

// Genser og bukse fra Ella & il, trøye fra Holzweiler, sko fra Mono //

6 aug.

Jeg må bare si at den nye høstkolleksjonen fra Baum und Pferdgarten er den fineste kolleksjonen jeg har sett på lenge fra dem. Jeg elsker denne strikken, som også har kommet i vest. Fargen på buksen er magisk fin utover høsten, og den har også kommet i en superfin buksedress som jeg syntes er helt rå.

// Genser og bukse fra Baum und Pferdgarten, sko fra Mono, t-shirt fra Ella & il //

4 aug.

Altså, jeg blir helt målløs av den nye kolleksjonen fra Baum und Pferdgarten! Denne kjolen er selve kronjuvelen i kolleksjonen – superfin nå, men også fin til strømper og boots utover høsten. Elsker lommene i siden og den perfekt vintagevasken.

3 aug.

Endelig er dette fantastiske collegesettet fra Ella & il her! Perfekt sammen, men like fint hver for seg. Fint til bare ben, men selvsagt også fint til sorte strømper utover høsten.

// Genser, t-shirt og skjørt fra Ella & il, joggesko fra Jim Rickey, smykker fra Anni Lu, drikkeflaske fra S´well //