Meny
0
4 aug.

Det triller inn magiske nyheter hver eneste dag nå – det er så gøy å være på jobb! Sjekk bare denne drømmegenseren fra ByTiMo og den skjønne kjolen fra Moss.

3 aug.

Altså, wow – for en respons vi har hatt på denne jeansen fra Munthe. Jeg elsker den jo selv, så skjønner godt at den ble populær, men nå selger den så fort unna at du ikke må vente for lenge hvis du vil skaffe deg et par. Jeg vet jeg allerede har skrevet det til de av dere som følger meg på Insta, men sier det igjen at den er romslig i str. Så hvis du er i tvil, bør du gå ned. Selv har jeg min vanlige str, men jeg liker at den er god og romslig.

Og har du fått med deg at vi har satt ned alle salgsvarer til -60%?! Og det er ennå SÅ mange fine ting igjen. Blant annet denne fantastiske blusen fra ByTiMo! Kan du tro det? Førstemann til mølla, sier jeg bare…

// Jeans fra Munthe, bluse fra ByTiMo, sko fra Mono, armbånd fra Anni Lu, caps fra Camilla Pihl //

2 aug.

Denne cardigan er bare så skjønn! Et sukkertøy av en strikkejakke, rett og slett. Og endelig har den populære Cotton Slub blusen fra ByTiMo kommet i sort.

// Cardigan fra Munthe, bluse fra ByTiMo, bukse fra Five Units //

1 aug.

Det er aldri for tidlig å oppgradere høstgarderoben, og vi har storkost oss med å pakke ut den aller fineste strikken vi har sett fra Cathrine Hammel. Nye favorittmodeller i de aller beste ullkvalitetene. Først ut er wide turteneck genseren som også kan brukes som kjole. Vi elsker denne tynne, deilige merinoullkvaliteten.

30 jul.

Endelig en nyhet fra Missmaya – denne kjolen er bare helt skjønn. Og i en nydelig burgunderrød farge.

// Kjole fra Missmaya, cardigan fra Cathrine Hammel //

28 jul.

Suksessen fra i fjor er tilbake: Soft demi poncho fra Cathrine Hammel i en helt fantastisk deilig ullkvalitet. Ponchoen har en søm under armen som gjør at den kan brukes som en genser.

// Poncho fra Cathrine Hammel, bukse fra Five Units //

27 jul.

Vi bare elsker strikken fra Cathrine Hammel! Og nå har høstkolleksjonen kommet. Denne kvaliteteten er den fineste vi vet om. Så myk og deilig, og se de fine nye fargene. Tre fine nye farger i soft petite cardigan – som alltid er en bestselger, og to farger i en splitter ny topp som er knallfin over skjorter eller longsleeves. Og Hailey pants fra Five Units har endelig kommet i sort denne høsten!

26 jul.

Oh, happy day! Første leveringen fra den nye høstkolleksjonen til ByTiMo er her. Denne kjolen kommer nok til å gå fort for den er like fin til alt – og både til heler og snekkers som Vilde viser her.