Meny
0
16 jul.

Plutselig var ALLE tre størrelsene av den klassiske Núnoo-vesken vår utsolgt! Men i dag kom endelig suppleringen og her ser du alle de ulike størrelsene sammen.

// Vesker fra Núnoo, bukse fra MiH jeans, genser fra Munthe, øredobber fra Enamel Copenhagen, armbånd fra Anni Lu //

15 jul.

Endelig er vi tilbake i fantastiske Barcelona – min favorittby. Denne byen har alt, både strand og shopping, god mat og fantastiske omgivelser. Ikke akkurat vanskelig å kose seg her.

Og jeg rakk å få med meg den fantastiske KATY buksen på tur! Nå raser den ut, i en vill fart fra nettbutikken – så ikke vent for lenge med å skaffe deg alles favorittbukse denne gangen heller, for det ser ikke ut som vi klarer å få tak i flere. Vi har den inne i den mørkeblå som jeg har på meg, men også i sort og i beige.

// Bukse fra Norr, genser fra Stella Nova, t-shirt fra Munthe, armbånd fra Anni Lu //

14 jul.

Denne kjolen fra Gai + Lisva har jeg ventet på! Skulle så gjerne hatt den med meg på tur, men den er perfekt utover sensommeren med en strikk til. Skjønne Bettina fra Gai + Lisva ble inspirert til å lage denne kjolen etter å kommet over en gammel vintage kjole på en av sine mange turer til India. Den har vakre detaljer og en superfin passform.

// Kjole fra Gai + Lisva, genser fra Stella Nova, øredobber og armbånd fra Anni Lu, sko fra Jim Rickey //

13 jul.

Dette velour settet fra Baum und Pferdgarten er bare så digg! Utrolig kult at settet kan brukes til høyre heler, sandaler eller til joggesko. Det perfekte settet for en biltur som vi har hatt i dag, men bytt ut t-shirten med en pen singlet så er det like fint til en middagsdate.

// Genser og bukse fra Baum und Pferdgarten, t-shirt fra Elle & il, veske fra Núnoo //

12 jul.

Se hva som er tilbake! Den fantastiske Penny kjolen som ble utsolgt på et blunk i denne fine okerfargen. Den er SÅ fin, og faller bare helt utrolig nydelig. Fin til pensko, fin til joggesko og fin til sorte strømper utover høsten. Elsker den!

// Kjole fra Munthe, veske fra Núnoo, øredobber fra Jane Kønig //

11 jul.

Jeg må innrømme at det gledes langt inn i hjerteroten når jeg får tilsendt slike fantastiske bilder av nyhetene som triller inn i butikken mens jeg er på tur. Denne drømmen av en kjole fra Gai + Lisva har jeg gledet meg til! Jeg har jo samme modellen fra i våres og den ble utsolgt på et øyeblikk! Denne kombinasjonen er perfekt utover høsten, og verdens fineste strikkejakke fra Aiayu er ingen dum kombinasjon. Nå kjenner jeg at jeg virkelig begynner å glede meg til å komme hjem…!

// Kjole fra Gai + Lisva, veske og sko fra Jim Rickey, cardigan fra Aiayu, øredobber fra Enamel Copenhagen //

10 jul.

Som jeg koser meg i sør Frankrike i disse dager… Denne kjolen fra Pia Tjelta er så utrolig vakker, og var en av de første kjolene som ble lagt i kofferten. Den er perfekt til hva som helst, og er faktisk like fin til joggesko. Både i hvit og i sort. Dette er siste sjanse til å skaffe seg en for den kommer ikke inn igjen, og det er bare noen få igjen.

// Kjole fra Pia Tjelta, armbånd fra Anni Lu & Guanabana, hårbånd/silkeskjerf fra Becksøndergaard //

9 jul.

Denne buksen og blusen fra Baum und Pferdgarten ble utsolgt på et blunk, og vi har jobbet hardt for å skaffe noen til! Det var mange på ventelisten, men det er noen få igjen til dere som ikke skrev dere opp. For et fantastisk deilig sett som kan brukes til alt!

// Bluse og bukse fra Baum und Pferdgarten, singlet fra Custommade (salg), armbånd fra Anni Lu //