Meny
0
18 jul.

Det fine Vera skjørtet har selvsagt også kommet med blå prikker og er perfekt til toppen i samme serie eller alene. Og denne stråvesken fra Núnoo rommer virkelig alt du trenger!

// Veske fra Nunoo, skjørt fra Missmaya, t-shirt fra Gai + Lisva //

17 jul.

Så mange har spurt etter den, og endelig er den tilbake: Jolie gun black fra Five Units. En klassiker! Og denne genseren da… Nok en skatt fra den nye Stella Nova kolleksjonen!

// Bukse fra Five Units, genser fra Stella Nova, trøye fra Gai + Lisva og øredobber fra Enamel Copenhagen //

15 jul.

Vi har beveget oss over grensen til Frankrike og jeg er glad jeg fikk med meg denne toppen i kofferten før jeg dro. Den passer til skjørtet i samme serie, og er perfekt til favorittbuksene fra Five Units: Clara cropped i navy.

// Bukser fra Five Units, topp fra Missmaya, armbånd fra Anni Lu //

14 jul.

Det er kanskje rart å tenke på høsten allerede, men den er aldri langt unna for oss som jobber i butikk. De nye høstkolleksjonen lander nå i butikkene om dagen, og først ut er noen fantastiske skatter fra Stella Nova. Altså, denne genseren kan jeg ikke vente med å komme hjem til.

// Genser fra Stella Nova, topp fra Stella Nova, jeans fra Won Hundred, sko fra Jim Rickey //

13 jul.

Dette settet fra Missmaya er bare så skjønt! Det er et skjørt og en topp, og sammen ser det ut som en kjole. Men det som er så fint er at begge deler er superfint hver for seg, og det gjør at jeg får brukt det mye mer.

// Skjørt og topp fra Missmaya, øredobber fra Jane Kønig, armbånd og fotlenke fra Anni Lu, veske fra Núnoo //

11 jul.

Er det noe jeg er ekstra glad i så er det affogato. Det er en blanding av to ting jeg elsker, nemlig kaffe og iskrem! Jeg heller alltid kaffe over iskremen hvis sjansen byr seg, og det er så gøy at mange av dere som følger meg på Instagram sender meg stories av deres affogato øyeblikk – jeg elsker det! Her om dagen fikk jeg et tips av en veldig skjønn følger fra Barcelona som anbefalte meg å besøke dette lille magiske stedet som lager den beste affogatoen jeg har smakt i hele mitt liv. Det var kø ut av døren hele tiden vi var der og det forstår jeg godt. Så hvis du er i Barcelona og liker is, kaffe og kaker – anbefaler jeg å stikke innom De la Crem. Du blir ikke skuffet!