Meny
0
7 mar.

Er det noe som er sikkert så er det at dette er vårt favoritt søndagsantrekk: Genser fra Ella & il, bukse fra Five Units, sneakers fra Garment Projects. Nå har denne digge genseren også kommet i mørkeblå.

6 mar.

Vi ELSKER collegesettene fra Ella & il. Mix og match skjørt, bukser og skjørt om hverandre. Dette skjørtet og denne genseren er bare perfekt sammen, men er like fine til både t-shirts og andre under/overdeler. Skjørtet kommer også i sort – som så mange andre av de fine genserne gjør.

// Genser og skjørt fra Ella & il, sko fra Garment Project //

4 mar.

Endelig er de fantastiske tyllskjørtene fra Cathrine Hammel tilbake! Denne gangen i den superskjønne mintfargen og i klassisk offwhite. Vårens desidert fineste plagg. Passer perfekt sammen med strikken fra Cathrine Hammel i matchende farger.

// Skjørt og genser fra Cathrine Hammel, singlet fra Holzweiler og joggesko fra Mono //

3 mar.

Vi elsker at vi er inne i årets første vårmåned og er superklare for lettere jakker som denne nye fra Holzweiler.

// Jakke fra Holzweiler, bukse fra Five Units, t-shirt fra Ella & il, sneakers fra Garment Projects //

2 mar.

Vi har fått inn den diggeste joggedressen fra Camilla Pihl, og Mono flow skoene er tilbake! Nå i en superfin beigebrun farge – så fin til våren. Og med den samme supergode sålen!

// Genser og bukse fra Camilla Pihl, joggesko fra Mono, singlet fra Holzweiler //

1 mar.

Denne kjolen fra Baum und Pferdgarten har jeg ventet lenge på! Jeg elsker de små puffermene, den røffe kvaliteten og glidelåsen som kan åpnes begge veier. Så kul til boots eller sneakers, men kan lett styles opp til pent.

28 feb.

Deilig ull i friske farger, hvite sneakers med verdens beste såle og army buksen vi har ventet og ventet på: Nå fyller butikken seg opp med de fineste vårkolleksjonene noen sinne!

// Tpåå og cardigan fra Holzweiler, bukse fra Five Units, sko fra Mono //

26 feb.

Vårens første nyheter fra svenske Mayla. Hun er ekstremt opptatt av bærekraft og miljøet, og hennes kolleksjon er 100% vegansk – og PETA godkjent.

// Skjørt og bluser fra Mayla Stockholm //