Meny
0
6 mai.

Har du sett noe vakrere enn denne kjolen fra Stella Nova? Jeg er i allefall helt forelsket. Så fin til sneakers, men selvsagt også fin til pent. Den perfekte vår/sommerkjolen.

// Kjole fra Stella Nova, veske fra Jim Rickey, sneakers fra Garment Projects //

5 mai.

I dag kan vi ENDELIG fortelle dere at vi imorgen åpner butikkene våre igjen! Det er virkelig en gledens dag, og da passer det jo fint å vise denne nydelige kjolen fra Norr som nettopp har kommet inn. Det føles utrolig godt å si at du kan komme innom oss å prøve den i morgen, men du kan selvsagt også klikke den hjem fra nettbutikken vår.

// Kjole fra Norr, veske fra Jim Rickey, sko fra Garment Project //

4 mai.

Så fort solen titter frem tas hjemmekontoret med ut på plattingen. Jeg bare elsker denne strikkejakken og blusen fra den nye Pia Tjelta kolleksjonen. De er begge utrolig lett å kle opp og ned til både hverdags og fest, og jeg har en forkjærlighet for anvendelige plagg!

// Bluse og cardigan fra Pia Tjelta, bukse fra MiH (gammel modell), smykker fra Anni Lu //

3 mai.

En ting er sikkert: Vi kan ikke få nok av shopper modellen fra Jim Rickey. Den har vært med oss sesong på sesong, men blir alltid utsolgt. Nå har vi endelig fått inn alle bestselgerene i både sort og i brun.

30 apr.

Vi digger Femme mohair genseren fra Moss – og denne sesongen har den kommet i to super freshe farger. Samtidig har vi fått inn fjorårets bestselger fra Ella & il: Madeleine tee! Den perfekte, skjønne base t-shirten med en ørliten pufferm.

// Bukse fra Five Units, genser fra Moss Copenhagen, sko fra Garment Projects, t-shirt fra Ella & il //

29 apr.

Stengte butikker gjør at vi vil gjøre noe sikkelig gøy for dere. Ikke har vi lov til å holde butikkene våre åpne for dere, og ikke har vi lov til å lage markedsdager på Majorstuen som vi alltid pleier og som vi vet dere savner. Derfor kicker vi i gang markedsdager på nett! Vi har ryddet frem mange fantastisk fine ting, og satt dem ned til helt ville priser: 300,-, 400,-,500,- og 700,- UANSETT førpriser, og i tillegg har vi satt ned mange utvalgte fine ting med -30%. Så her er det bare å slå seg løs! Her er noen av våre salgsfavoritter som aldri har vært på salg før:

28 apr.

Endelig er alle de populære shopperveskene fra Jim Rickey tilbake. Denne modellen heter Zoe og er alltid veldig populær. Den rommer alt du trenger i hverdagen!

// Bluse fra Munthe, veske fra Jim Rickey, bukse fra Five Units //