Meny
0
25 sep.

Grønt er en av høstens store farger, og denne armygrønnfargen fra Norr er helt perfekt.

// Skjerf fra Holzweiler, genser fra Norr, bukse fra Five Units, sko fra Mono x Public relations //

24 sep.

Se på denne fantastiske dunkåpen fra svenske Hollies! Denne har jeg ventet på, for jeg skal ikke fryse i vinter. Den er overraskende lett, smal og feminin i modellen. Jeg elsker den store kragen som gjør at den kan festes godt opp i halsen. Og best av alt, den er sikkelig god og varm!

// Jakke fra Hollies, kjole fra Mayla, strømpebukser fra Sneaky Fox, smykker fra Anni Lu //

23 sep.

Endelig kom denne favoritten fra høstkolleksjonen til Arnie Says! Denne genseren er bare så fin. Helt nydelig kvalitet, så kul passform og deilige farger!

// Gensere fra Arnie Says, bukse fra Five Units, sko fra Mono //

22 sep.

Vi har fått inn den den fineste Jolie buksen fra Five Units i babycord i en superfin mørkeblåfarge. Superdeilig og behagelig på, og høy og god på livet.

// Skjerf fra Natura Cashmere, cardigan fra Ella & il, trøye fra Gai + Lisva, sko fra Mono, veske fra Holzweiler //

21 sep.

Denne drømmen av en kåpe kommer selvsagt fra Baum und Pferdgarten og den er heeelt fantastisk fin. Den ser ut som en pels, men er selvsagt kun fakefur. Fy, søren så fin den er. Men vi har allerede solgt flere, så ikke vent for lenge med å sikre deg drømmekåpen.

// Kåpe fra Baum und Pferdgarten, genser fra Camilla Pihl, bukse fra Five Units, bluse fra Mayla //

20 sep.

Penguin cardigan fra Holzweiler er alltid veldig populær, og jeg fortstår lett hvorfor. Den har en så utrolig kul modell og veldig god kvalitet. Her er høstens fine brunfarge som passer til alle de fine jordfargene som preger høstkolleksjonene i år. Den er også magisk fin til jeans.

// Cardigan fra Holzweiler, skjorte/bluse fra Stella Nova, skjørt fra Baum und Pferdgarten, strømper fra Sneaky Fox //

18 sep.

Nå begynner vi å bli veldig klar for fine innekvelder med kakao og deilige ullplagg. Denne ullbuksen fra Ella & il er bare superbehagelig og passer utrolig godt sammen med cashmeregenseren fra Holzweiler.

// Genser fra Stella Nova, høyhalsetgenser fra Holzweiler, bukse fra Ella & il, sokker fra Becksøndergaard //

17 sep.

Denne genseren har den en helt fantastisk kul fasong, og blusen fra Stella Nova har det vakreste printet jeg har sett på lenge. Fy søren, så mye fint som har kommet den siste tiden!

// Genser fra Norr, bluse fra Stella Nova, jeans fra Five Units og sko fra Mono //