Meny
0
22 mar.

Endelig er den fantastiske Irina wrap kjolen her i denne grønne fargekombinasjonen! Denne modellen har vi blitt så urtrolig glad i. Jeg har ikke sett noen som ikke har kledd denne modellen, og den er superlett å kle både opp og ned. Personlig digger jeg stilen med de freshe nye hvite joggeskoene fra Jim Rickey.

// Genser fra Arnie Says, kjole fra Missmaya, joggesko fra Jim Rickey, smykker fra Anni Lu //

21 mar.

Denne kjolen i batikk har flere av oss ventet på! Det var en av perlene i Gai + Lisva kolleksjonen for våren og noen av dere har stått på venteliste siden Kønehavnmessen i sommer. Vi har fått den i to fine fargekombinasjoner, og de er begge superfine til hvite sneakers, sandaler eller til pent.

// Kjole fra Gai + Lisva, jakke fra One & other, veske fra Jim Rickey //

20 mar.

Denne kjolen ble revet bort fra alle butikker i fjor, og det var rett og slett ikke mulig å få tak i flere. Men nå er den tilbake – ikke vent for lenge med å sikre deg vårens og sommerens diggeste kjole. Lommer i sidene og løs modell!

// Kjole fra Arnie Says, smykker fra Anni Lu, veske fra Núnoo, sandaler fra Yvonne Koné //

19 mar.

Denne kjolemodellen fra Gai + Lisva har vi hatt inne tidligere og den er alltid veldig populær. Denne gangen i en ny superfin kvalitet for våren, og i denne utrolig fine stripevarianten i gammelrosa/offwhite. Jeg elsker lommene i sidene og de fine 3/4 lange ermene.

// Kjole fra Gai + Lisva, jakke fra Norr, smykker fra Anni Lu og Enamel Copenhagen //

18 mar.

Denne silke skjortekjolen fra Kokoon er så fin, både som kjole som som en oversized skjorte. Her ser du Mathilde style den på begge måter.

// Skjortekjole fra Kokoon, bukse fra MiH jeans, sko fra Jim Rickey, smykker fra Anni Lu, t-shirt fra Ella & il, veske fra Núnoo//

17 mar.

For en fantastisk lørdag vi hadde i butikkene våre i går! Tusen TUSEN takk for alle utrolig koselige besøk – og tusen takk til alle dere som har klikket hjem fine ting i posten. Det er så deilig å se at dere liker de nye kolleksjonene like godt som oss. Denne kjolen fra Gai + Lisva er en av de nyeste skattene vi har pakket ut, og den faller bare så fint. Og det mønsteret og fargene – helt nydelig – nå må det bare snart bli vår!

15 mar.

Denne kjolen fra Arnie Says er så utrolig fin. Jeg elsker den avslappede stilen med den rå splitten i sidene og knytingen i livet. Digger også lommene i sidene – det er alltid et pluss! Dette er kjolen som fungerer til alt, både over en bikini med sandaler og til fest med pensko. Den har også kommet i mørkeblå, den kan du se i nettbutikken)

// Kjole fra Arnie Says, sandaler fra Yvonne Koné, smykker fra Anni Lu //