Meny
0
8 jul

Det var virkelig ikke planen, men vi klarte å ta med oss regnværet til Barcelona. Heldigvis er denne byen like fin uten solen, og det er mye gøy å finne på likevel. Jeg har tatt med meg en av mine store favoritter på salget, nemlig Cara kjolen fra Ella & il – nå til HALV PRIS (førstemann til mølla) og vesken fra Núnoo som jeg har ventet og ventet på! Den trillet inn i butikken dagen før avreise og jeg er så glad jeg rakk å få den med meg.

// Kjole fra Ella & il, veske fra Núnoo og armbånd fra Anni Lu //

El Nacional er et av mine favoritt spisesteder midt i sentrum av Barcelona. Digger den avslappede stilen og den fantastiske maten.

Håper du nyter noen fine dager der du er også!

Stor hilsen fra Barcelona <3

// Synne //

Våre åpningstider / kontaktinfo:

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Ikke gå glipp av noe –  følg oss på Instagram: @fineting / @synne_k