Meny
0
27 okt

Vi selger Five Units bukser som aldri før om dagen. Og det er ikke uten grunn: Utvalget har aldri vært større, både av helt nye modeller, men også av gode, gamle klassikere som vi aldri får nok av! Men det er kanskje ikke like lett å orientere seg i alle variantene for dere, så derfor har vi laget dette blogginnlegget med alle favorittmodellene så du kan se dem på, bli kjent med navnene og se dem i forhold til hverandre.

Dena pants + Angelie jeans

Dette er to nye varianter. Dena er en loose-fit dressbukse som sitter supergodt over baken og hoftene, men løsere nedover. Angelie er en av våre smale dressbukseklassikere, men nytt for sesongen er at den har kommet i jeanskvalitet. Både i blå og i sort.

Kate jeans + Kylie pants

To perfekte klassikere! Kate er en 5 pocket jeans med supergod stretchkvalitet og Kylie er   en standard dressbukse, men den faste og stretchy «jegging» kvaliteten gjør den unik! Vi har den i både sort og i navy.

Clara crop & Clara long

Clara modellen har virkelig tatt oss med storm om dagen, og den buksen vi selger mest av akkurat nå. Både i full lengde og i den kortere lengden. Den sitter som et skudd og har en klassisk dressbukse fasong, men som går perfekt ut i en kickflare som er akkurat passe vid. Vi har både kort og lang i både sort og mørkeblå, samt den lange i en superfin gråfarge.

Håper du fant din(e) favoritt(er) og vi hjelper deg mer enn gjerne med størrelse spørsmål i butikk, på telefon eller via mail – ikke nøl med å ta kontakt!

Ha en finfin søndagskveld!

// Kaja, Hanne & Synne – og alle Fine Ting jentene //

Våre åpningstider / kontaktinfo:

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com