Meny
0
13 jul

Jeg har tatt med meg min lille familie til København for en liten skandinavisk sommerferie med tivoli, is og masse kos. Jeg måtte bare hamstret med meg noen av de fantastiske linproduktene fra Nectar til ferien, for mer perfekte ferieantrekk kan jeg ikke tenke meg. Denne kjolemodellen har blitt crazy populær og det skjønner jeg godt; den passer til alt, er superfin og ekstremt comfy. Akkurat som det skal være. Denne fargen er til å bli glad av, men den har kommet i både taupe (gråbrun), mørkeblå og sort også.

// Kjole fra Nectar, sko fra Mono, kjede fra Enamel Copenhagen, armbånd fra Anni Lu //

Håper du har noen fine sommerdager der du er også!

// Synne //

OPPDATERTE midlertidige åpningstider / kontaktinfo:

Fine Ting Byporten kjøpesenter 

Hverdager: 10.00-20.00

Lørdag: 10.00 – 18.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

Man-fre: 10.00 – 19.00

Lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting / @synne_k