Meny
0
6 aug

Dere som følger meg på Insta har kanskje fått med dere at jeg allerede er i København og lader opp for messen som starter i morgen. Jeg gleder meg stort for jeg har mange spennende merker og møter på agendaen denne gangen!

Denne blusen fra Gai + Lisva har så mange fine detaljer, og jeg elsker strikken i ermene som gjør at den lett kan brettes opp når det er varmt. Jeg liker å ha knappene åpne i halsen, og den har også fine skuldre som ikke blir store, men faller fint. Dette er den perfekte blusen som er like fin hele året rundt – den er jo superfin til sorte bukser utover høsten.

// Bluse fra Gai + Lisva, armbånd fra Anni Lu, bukse fra Mih (gammel) //

Jeg gleder meg til å plukke ut mange fine ting til dere imorgen, men siden det er vår/sommer kolleksjonene for 2020, så kan jeg love deg at vi har en helt fantastisk høst i vente før den tid!

Ha en deilig tirsdagskveld,

// Synne //

Våre åpningstider / kontaktinfo:

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com