Festive cotton dress

Jeg vet ikke om det er så mange som meg, men i det sekundet vi runder et nytt år er jeg bare SÅ klar for vår! Antageligvis er jeg litt miljøskadd av å ha jobbet i butikk hvor sesongene skifter tidligere enn været ute, men du kan vel ikke se på disse bildene og si at du ikke gleder deg til nye fantastiske kolleksjoner og lysere dager...?

Jeg er i allefall ikke i tvil om at byTiMo kolleksjonen som kommer nå i januar/februar er den sterkeste jeg har sett noensinne. Her er en av mine favoritter i to fantastiske print - nå ligger de begge ute til forhåndsbestilling i nettbutikken!

PS: På bildene har jeg på meg vareprøven som er en størrelse S, det går fint, men den er romslig, så jeg ville nok hatt den i XS som er min normale størrelse. Da blir den litt strammere og litt kortere, men husk at jeg er 172 cm høy.

Se kjolen i nettbutikken her

Se kjolen i nettbutikken her

Ha en fin onsdagskveld!

// Synne //

Åpningstider / kontaktinfo:

Fine Ting Byporten kjøpesenter 

Hverdager: 10.00-21.00

Lørdag: 10.00-20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

Hverdager: 10.00-19.00

Lørdag: 10.00-18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting & @synne_k