Retur og reklamasjon


Enkel retur: Vi sender med en returfraktseddel som festes på returpakken. Du leverer pakken på Posten eller Post i butikk. 

Vi håper selvfølgelig at du blir kjempefornøyd med dine nye Fine Ting! Men skulle du likevel ønske å returnere varene til oss så fyller du bare ut returskjema som fulgte med pakken. Vi forholder oss alltid til angrerettloven, så varen må derfor være tilbake hos oss senest 14 dager fra du fikk den. Den må være i samme stand som da du mottok den, ubrukt med alle lappene på. Det er ditt ansvar at vi mottar returen, vi anbefaler derfor at du sender pakken med returfraktseddel som fulgte med ordren din. Benyttes denne belastes du 99,- i returfrakt. Hvis du ønsker å bytte i annen størrelse eller vare så legger du inn en ny bestilling.

Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt, ber vi deg sende en mail til finetingmajorstuen@gmail.com. I følge kjøpsloven, må du innen rimelig tid etter du oppdaget mangelen gi oss beskjed. Send oss derfor en mail med en kort beskrivelse av hva som er feil med varen. 

Returskjema: [LINK]

Retures sendes til:
Fine Ting A/S
Grønnegata 1
0350 Oslo

Skulle du ha andre spørsmål om retur og reklamasjon ber vi deg ta kontakt på mail eller telefon.
Mail: finetingmajorstuen@gmail.com
Tlf.: 22 17 07 90