Betaling


Du kan velge mellom å betale med vipps, kort eller faktura. Vi samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss.

Vi aksepterer alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene

Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning Netaxept. Løsningen benytter SSL som sikkerhet. All kortinfo blir håndtert av Netaxept og videresendt til din kortusteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankID verifiseringen. BankID applet er avhengig av java som kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankID på mobil så trenger du ikke java.

Vi tilbyr også tjenesten Klarna faktura som vil si at du ikke betaler før 14 dager etter du har mottat varene. Klarna er en enkel og trygg mate å handle på.

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.