Kjøpsbetingelser


KJØPSBETINGELSER

Foretaksinformasjon
Fine Ting AS
Grønnegata 1, Majorstuen
0350 OSLO
Org. nr. 990 821 119
Tlf. 22 17 07 90

Mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Kjøpsbetingelser og retur/ reklamasjon gjelder alle kjøp fra fineting.com

Priser

Alle priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

finetingmajorstuen@gmail.com

BETALING

Du kan velge mellom å betale med vipps, kort eller faktura. Vi samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss.

Vi aksepterer alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene.

Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning Netaxept. Løsningen benytter SSL som sikkerhet. All kortinfo blir håndtert av Netaxept og videresendt til din kortusteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankid verifiseringen. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java.

Vi tilbyr også tjenesten Klarna faktura som vil si at du ikke betaler før 14 dager etter du har mottatt varene. Klarna er en enkel og trygg måte å handle på.

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel. Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.

FRAKT OG LEVERING

Alle forsendelser, uansett beløp blir sendt som sporingspakker med Posten/ Bring. Kjøper du for over 1500,- har vi fri frakt I hele Norge. Bestillinger under 1500,- belastes med fastpris 99,- Pakken kan hentes på ditt lokale postkontor/ post I butikk. Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Pakker som ikke blir hentet ut på posten vil bli belastet med 250,- for å dekke våre fraktkostnader.

RETUR OG REKLAMASJON

Vi håper selvfølgelig at du blir kjempefornøyd med dine nye Fine Ting! Men skulle du likevel ønske å returnere varene til oss så krysser du bare ut varene på pakkseddelen som fulgte med ordren din. Vi forholder oss alltid til angrerettloven, så varen må derfor være tilbake hos oss senest 14 dager fra du fikk den. Den må være i samme stand som da du mottok den, ubrukt med alle lappene på. Det er ditt ansvar at vi mottar returen, vi anbefaler derfor at du sender pakken med returfraktseddel som fulgte med ordren din. Benyttes denne vil vi trekke 99kr i frakt. Hvis du ønsker å bytte i annen størrelse eller vare så legger du inn en ny bestilling. Angrerettskjema finner du nederst på nettsiden inne på Angre- og returrett.

Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt, ber vi deg sende en mail til finetingmajorstuen@gmail.com. I følge kjøpsloven, må du innen rimelig tid etter du oppdaget mangelen gi oss beskjed. Send oss derfor en mail med en kort beskrivelse av hva som er feil med varen. Du vil da få et reklamasjonsskjema tilsendt som må fylles ut og sendes til oss sammen med varen. Hvis du ikke har mulighet til å skrive ut reklamasjonsskjema så gi beskjed på mail slik at vi kan sende dette som brev. Ved å bestille på Fine Ting godtar du disse betingelsene.

Skulle du ha andre spørsmål om retur og reklamasjon ber vi deg ta kontakt på mail eller telefon.
Tlf.: 22 17 07 90

Mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Personopplysninger
Fine Ting AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.