Hvem er vi?


Fine Ting består av to frittstående butikker i Oslo og en nettbutikk.

Vi er en gjeng glade jenter som elsker fine ting. Sommeren 2007 åpnet vi vår første, lille butikk inne på kjøpesenteret Byporten midt i Oslo sentrum. Her ligger vi fremdeles, men behovet for større plass ble til slutt uungåelig. Så mars 2016 åpnet vi en splitter ny butikk med et eget internettkontor i Grønnegata 1/ nederst i Hegdehaugsveien.

Siden vi ikke tilhører noen kjede står vi helt fritt til å velge hvilke merker vi ønsker å føre. Vi er ekstremt stolte av den unike varepakken vi har i dag, men likevel jobber vi hele tiden med å utvikle oss. Vi er alltid på jakt etter nye spennende merker. Vårt mål er å kunne tilby deg Fine Ting som du ikke finner alle andre steder. Vi er en liten bedrift med et stort hjerte for god kvalitet og service.

Vi har vokst sakte, men sikkert og i 2009 ble vi tildelt den prestisjefylte gårdeierprisen ”Årets butikk” av KLP eiendom. Og i 2011 ble vi for første gang en Gaselle bedrift. Vi fortsetter å vokse, og jobber hver dag for å bli enda litt bedre. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får både via mail og sosiale medier – så følg oss gjerne og ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker det. Vi gleder oss til å høre fra deg!Synne

Eier/innkjøper/bloggstemme

Line

Butikkleder Majorstuen

Christina

Butikkleder Byporten

Rikke

Butikkmedarbeider

Ida-christin

Butikkmedarbeider

Mia

Butikkmedarbeider

Thea

Butikkmedarbeider

Stine

Butikkmedarbeider

Tuva

Butikkmedarbeider

Ida

Butikkmedarbeider