Meny
0
3 feb

Det er ingen hemmelighet at Ella & il lager comfy klær som vi ELSKER å bruke. Vi setter også stor pris på den fine kvaliteten som varer og varer, og at de holder produktene «rene» med 100% bomull eller lin. Den nye kolleksjonen som nå har kommet i butikk er bare helt fantastisk – og alle plaggene er garderobefavoritter som vi vet du blir glad i. Dette lounge settet i bomull er bare til å flytte rett inn i – så fint og superbehagelig. Både genser og bukse har kommet i grått og i beige, og vi har selvfølgelig også fått inn alle t-shirtene som vi aldri blir lei. Denne gangen også i en ny superfin beigefarge.

Missy sweater - beige & grey
Oline linen tee - white, black & beige

Oline tee er vår favoritt t-shirt! også en klassisk t-shirt modell med rundt hals, men med en liten oppbrett på ermene. Det gir den den lille ekstra piffen. Vi har den i hvit, sort og beige. 100% lin.

Jane tee - white & beige

Jane tee er den klassiske t-shirten fra Ella & il som alle hverdagsgarderober burde inneholde. Den har korte ermer og rund hals, og er passe loose-fit i fassongen. 100% lin.

Tilly pants - beige & grey
Jackie linen tee - white & black

Jackie linen tee er også en av våre store favoritter. Den er ettersittende og har et superfint hullmønster over brystet og ryggen, som gir den et litt penere uttrykk. Derfor er en superfin til skjørt og til fest. 100% lin. Vi har den i både sort og i hvit.

Trykk deg inn HER for å se alle t-shirtene fra Ella & il i nettbutikken vår.

Ha en fin mandagskveld og ny uke!

// Kaja & Synne – og alle Fine Ting jentene //

Våre åpningstider / kontaktinfo:

Fine Ting Byporten kjøpesenter

man-fre 10.00 – 21.00

lørdag: 10.00 – 20.00

tlf: 22 17 07 91

mail: finetingbyporten@gmail.com

Fine Ting Majorstuen + Nettbutikk avdeling

Grønnegata 1 / Hegdehaugsveien

man-fre: 10.00 – 19.00

lørdag: 10.00 – 18.00

Tlf: 22 17 07 90

mail: finetingmajorstuen@gmail.com

Følg oss på Instagram: @fineting / @synne_k